Välkommen till Berlin!

2018-02-16 15.37.37

Jag har ett nytt jobb. Det går ut på att möta resegrupper på flygplatsen, och följa med dem till hotellet för incheckning. Än så länge har jag bara mött två grupper, men jag tycker det är en trevlig uppgift.

Researrangören heter Your Man In Berlin, och grupperna består av antingen skolklasser eller företag. De bokar för det mesta ett helt program, med sightseeing och guidning.

Egentligen är det här ett perfekt uppdrag för mig: jag får träffa nyfikna och glada människor, samt svara på deras frågor om min favoritstad. Kan det blir bättre!? <3

Jag har tidigare lekt med tanken på att bli reseguide, tror det kunde passa mig, fast det verkar redan finnas så många. Oavsett vad som sker i framtiden så ser jag dessa ”meet-and-greet-uppdrag” som bra träning. Det är alltid viktigt att träna på att prata inför en grupp.

Än så länge har det varit lätt som en plätt! 😀