One (wo)mans trash…

Apropå hittegods. Jag fick besök av en god vän i måndags, och hon bar med sig fyra (!) påsar med utgallrade kläder. Jag älskar att få ta emot avlagda (fräscha) kläder. Det berör mig inte att de är begagnade. För mig blir de ju som nya!

Inte nog med att jag nu har en snygg prickig ryggsäck. Jag har dessutom flera nya prickiga plagg. Jag vet! Jag har fått prickar på hjärnan. Men det är ju så snyggt!

Att rafsa igenom påsarna på jakt efter ett fynd gav mig puls. Jag hittade många fina saker, men de ska ju passa också. Bara att sätta igång och prova…

Foto 2018-04-24 15 02 00 (1)

Ursäkta den dåliga bildkvaliteten.

Det blev två prickiga tröjor (blå/vit och vinröd/rosa), en prickig tunika (svart/vit), en rosa kofta och en svart spetsklänning. Klänningen var inte så flådig som det låter, men en skön ”trasa” att bära då det är soligt och varmt.

Jag är nöjd!