Spår efter sommaren

20120909-130957.jpgMålade om tånaglarna igår, ifall nu väderleken stämde. Det gjorde den. Det är varmt och klibbigt idag. Mina tår ser smutsiga ut, men de är faktiskt solbrända. Den mörka randen ovanför borde vittna om det. Det blir alltså sandaler idag igen. Tyvärr är jag lika trött idag som igår. Sov säkert 10 timmar i natt. Undrar vad som pågår. Jag ska inte hitta på något omvälvande. Tror jag gör mig en lunchlåda med sallad, tar med mig vatten och lite annat gott och cyklar upp till en gräsmatta i Volkspark. Där kan jag sova lika väl som på soffan eller sängen. Och njuta av sommarens sista (?) sol och värme!

Fotnot: Jag rörde knappt en fena på hela dagen! Satt på balkongen och när jag blev för trött drog jag fram As mysliggfåtölj i solrutan från dörren och halvslöade. Flyttade bara stolen efter solen. Jisses så skönt!