Halsband till 50-åringar

Det är galet hur gammal man hunnit bli. Som tur är så hinner andra ikapp. Flera vänner fyller 50 år i år. Jag har grubblat på presenter. Inte lätt när inget är öppet och jag tycker som bekant att det är svårt med internetköp. Så fick jag en idé! Vad sägs om unika halsband skapade av Ann Haqvinsson?!

Smycken av Ann Haqvinsson, haQvin Art.

När jag fyllde 50 år fick jag ett jättefint halsband med tillhörande örhängen av gamla vänner till familjen. Det är dottern som gör dem, Ann Haqvinsson. Hon är duktig på keramik, men har många strängar på sin lyra. Kolla här!

Halsbandet och örhängena var ett eget experiment som bygger på klassiska tennbroderier. Normalt brukar det inte vara min grej, men jag gillar verkligen mina smycken – silver är perfekt! ♥️

Se så nöjd jag ser ut på bilden (klicka för förstoring). Haha! Och jag bär dem ofta, för de passar till allt.

Det var alltså så jag fick idén till andra 50-årspresenter. Smyckena är unika och jag tror mottagarna blir ensamma om sina halsband. En av dem har inte fått sin present ännu – hon fyller år idag! – men här är en bild på några olika varianter. Plattan är ca 2,5 cm i diameter.

Smycken av Ann Haqvinsson / Foto: © Ann Haqvinsson
I svart läder, krackelerat läder och svart mocka med tennbroderier / Foto: © Ann Haqvinsson

Jag valde det i mitten till min andra vän. Tyckte det var annorlunda och lite kul. Hoppas det var fint i verkligheten, för jag har bara sett det på bild. Hm, när jag tänker efter så beställde jag ju över internet i alla fall 😆