Uttråkad och frustrerad

Jag har fortfarande lite jobb som jag utför sporadiskt, men det irriterar mig att jag inte riktigt vet när uppgifterna trillar in. Min chef är så upptagen att det är svårt att veta när han har tid att ge mig nya instruktioner. Därför blir dagarna varken hackade eller malda.

Om jag går ut och handlar eller promenerar känner jag som att jag borde jobba och när jag sitter hemma och väntar på jobb vill jag bara ut. Ostrukturerade jag vill ha bättre struktur. Ha! Tänk att den dagen skulle komma. För tillfället är jag också irriterad över att jag inte kan komma fram till vad jag skulle vilja jobba med framöver. Någon slags förändring vill jag ha, men åt vilket håll? Otroligt frustrerande att inte kunna känna vad som skulle kunna vara roligt. Det skulle möjligtvis gå lättare utan den här frustrationen förstås…

Skulle tro att det finns ett behov av rörelse och träning i botten på rastlösheten. När jag inte får ordning på arbetet får jag det inte på det här området heller och det kräver egna initiativ att hitta bra träning i ny stad. Jag kollade dock upp om när den närbelägna yogastudion kör sina pass. Ikväll kl.20.00 kör de kundaliniyoga och även kl.9.15 imorgon bitti. Samtliga pass får man prova på gratis en första gång. Mattor finns på plats. Bara dyka upp själv då. Hepp! Veligheten känner inga gränser när jag grunnar på om jag kanske inte borde hämta min cykel och tavlan på förra stället ikväll? Fast jag kan förstås inte ta med båda två samtidigt. Oj, så skönt det skulle vara att få cykla åtminstone Friedrichshain-Prenzlauer Berg. Så vad ska jag välja?

Jag blir även stressad av att ha ett veckokort för kollektivtrafiken. Jag är knäpp! Men jag måste ju använda det! Så när, var, hur ska jag åka? Hahaha! Virrhönan från norra Sverige har i-landsproblem idag. Puh!