Hösten är räddad!

Kikade in på H&M i Schönhauser Allee Arcaden. Jag vet, otroligt fantasilöst. Saken är den att alla trendiga designaffärer inte alltid har min storlek. Det är min enda ursäkt. Och att jag får besök nästa vecka. Då lär vi kolla in shoppingstråken på allvar. Jiiiihaaaa! Längtar <3

Idag hittade jag ett par fina byxor. Gröna smala manchesterjeans. Jättefina! Jag är såååå nöjd. Älskar den här ärtgröna färgen. Har ett par vinterkängor i samma nyans sedan tidigare – och en kofta. Annars är den färgen inte så lätt att hitta. Brallorna är mjuka och sköna. Verkligen jag!

Jag köpte också ett par vantar. Eller det är som ett mellanting mellan torgvantar och handledsvärmare. Det finns en liten strut för tummen. Känns mysigt att ha nu då den kyliga luften gör mina fingrar kalla, men det känns ändå fel att ha vantar. Helst skulle jag förstås vilja ha ett par sådana där fina pulsvärmare med pärlor och grejer. Brukar se dem på hantverksmarknader i Skellefteå, till exempel julmarknaden på Nordanå. Skulle jättegärna vilja ha ett par, men har alltid varit för snål. Smakar det så kostar det! Dessutom brukar det vara fokus på julklappar vid den tidpunkten. Nåja.

Sitter och mjukar upp byxorna i soffan. De var lite tajta upptill. H&M-brallor är ofta för lågt skurna för mig så att blir lite snäva just över magen. Manchester är dock väldigt följsamt, så de har redan gått ut lagom mycket. Imorgon ska jag inviga dem på allvar. I och med kronans övertag i förhållande till euron sparade jag också några guldtior på affären. Glad!