Äntligen bra konst i mitt hem!

Å, jag är så glad. Jag fick en tavla av min vän A! Jag tycker hon är så duktig och gör så häftiga grejer. Den här är egentligen inte en typisk målning av henne, för hon gör mest kombinationer mellan screentryck och målning. Jag gillar den här för att den är så färggrann. Det är visserligen alla hennes tavlor, men det är svårt att förklara varför jag föll för just den här. Det sa bara klick! På det här fotot ser det röda nästan ut som blodstänkt, men i verkligheten så ploppar olika färger fram beroende på tiden på dygnet. Vilken färg som är mest framträdande ändras med ljuset från fönstret. Jag kunde verkligen se målningen på väggen i mitt eget hem. Att den passade in med alla möbler och saker som jag har. Frågan är hur jag får med den till Skellefteå? Jag måste nog plocka isär den och rulla ihop den. Kanske kan jag skicka den med posten i ett pappersrör. Det vore det bästa. Men tänk att jag fick den! Tralalala, jag är så glaaaaaaad!