2012 – kampen om Mount Everest

WordPress var vänliga att sammanställa en rapport om trafiken till den här bloggen under året som gått. Här är ett utdrag:

”600 people reached the top of Mt. Everest in 2012. This blog got about 2 000 views in 2012. If every person who reached the top of Mt. Everest viewed this blog, it would have taken 3 years to get that many views.”

För dig som inte förstår engelska står det att 600 personer nådde toppen av Mount Everest under 2012, men hela 2000 hittade till min blogg. Om endast bergsklättrare läst den skulle det tagit 3 år att få ihop en så hög siffra. Hahaha!

Trafiken till min lilla blogg har varit ganska blygsam så det måste ha tagit en stund att hitta något att jämföra med, men 2013 ska bli mitt optimistiska år präglat av positivt tänkande. Så jag säger – släng er i (berg-)väggen bergsklättrare! Jag rockar! Moahahahaha!!

Det fanns en länk till en mer fullständig rapport. Den tyckte jag dock var lite trist, så du besparas den läsningen.